Siirry pääsisältöön
Turun yliopiston kirjasto

Kemia

Uutisia Teutorista

  • Teutorin kirjastolla Wappuetkot 25-28.4.

Teutorin kirjaston uusiutumista juhlistetaan Wappuetkoilla 25-28.4. joka päivä klo 12 alkaen. Tarjolla simaa ja munkkeja, sekä haalarimerkkien etsintää. Torstainan 27.4. klo 15-18 kirjaston 1.kerroksessa pidetään lautapeli-iltamat. Tervetuloa!!

 

  • ​​​​​Tervetuloa Teutorin kirjastoon!

Teutorin kirjaston on auki ma-to 8:15-18, pe 8:15-16.

Käyntiosoite: Teutori, Lemminkäisenkatu 3 B, 20520 Turku

 

  • Tietoaineistoissa muutoksia

Jatkuvasti kohonneet hankintahinnat pakottavat kirjaston supistamaan tietoaineistojen valikoimaa. Seuraavat tietoaineistot matemaattis-luonnontieteellisiltä ja tekniikan aloilta poistuvat 2023:

 

  • Kemialle uusi tietokanta -SciFinder tilaus loppuu vuodenvaihteessa.

Kirjasto on päättänyt luopua SciFinder -tietokannasta. Tilalle tulee Elsevierin Reaxys Academic Edition. Reaxys on kasvava tietokanta, jossa voi hakea niin kemiallisia aineita, reaktioita kuin tutkimuskirjallisuuttakin (mukaan lukien 34 miljoonaa patenttia). Reaxysin haku on yhteydessä Scopuksen tietokantoihin. Tämän toivomme entisestään helpottavan tietokannan käyttöä! 
Lisätietoja esim: https://www.elsevier.com/solutions/reaxys/features-and-capabilities/content 

Reaxys on jo auki Turun yliopistolle, ja voit tutustua siihen osoitteessa: https://login.ezproxy.utu.fi/login?url=https://www.reaxys.com 

Kirjasto järjestää yhdessä Elsevierin kanssa ohjeistusta Reaxysin käyttöön vuoden 2023 alussa. Pyrimme tiedottamaan sessioiden aikatauluista mahdollisimman kattavasti.

Uutinen intranetissä