Siirry pääsisältöön
Turun yliopiston kirjasto

Geologia

Uutisia Teutorista

  • ​​​​​Tervetuloa Teutorin kirjastoon!

Teutorin kirjaston on auki ma-to 8:15-18, pe 8:15-16.

Käyntiosoite: Teutori, Lemminkäisenkatu 3 B, 20520 Turku

 

  • Quantumin kirjasto sulkeutuu 3.3., aineistot muuttavat Teutoriin

Quantumin kirjaston viimeinen aukiolopäivä on 2.3., eli perjantaina 3.3. kirjasto on jo kiinni eikä aineistoa voi enää lainata.

Huomioitava muuttoaikataulusta:

  • Quantumin kurssikirjat siirtyvät Teutoriin ensimmäisenä ja ovat sieltä lainattavissa taas 9.3. alkaen.

  • Quantumin yleiskokoelma muuttaa koko maaliskuun, mutta pyrimme pitämään aineiston lainattavista varausten kautta. Varaukset voi hakea Teutorista, ja niissä tulee olemaan muutaman päivän viiveitä.

  • Quantumin kausijulkaisut ovat poissa käytöstä koko maaliskuun.

 

  • Tietoaineistoissa muutoksia

Jatkuvasti kohonneet hankintahinnat pakottavat kirjaston supistamaan tietoaineistojen valikoimaa. Seuraavat tietoaineistot matemaattis-luonnontieteellisiltä ja tekniikan aloilta poistuvat 2023:

 

  • Kemialle uusi tietokanta -SciFinder tilaus loppuu vuodenvaihteessa.

Kirjasto on päättänyt luopua SciFinder -tietokannasta. Tilalle tulee Elsevierin Reaxys Academic Edition. Reaxys on kasvava tietokanta, jossa voi hakea niin kemiallisia aineita, reaktioita kuin tutkimuskirjallisuuttakin (mukaan lukien 34 miljoonaa patenttia). Reaxysin haku on yhteydessä Scopuksen tietokantoihin. Tämän toivomme entisestään helpottavan tietokannan käyttöä! 
Lisätietoja esim: https://www.elsevier.com/solutions/reaxys/features-and-capabilities/content 

Reaxys on jo auki Turun yliopistolle, ja voit tutustua siihen osoitteessa: https://login.ezproxy.utu.fi/login?url=https://www.reaxys.com 

Kirjasto järjestää yhdessä Elsevierin kanssa ohjeistusta Reaxysin käyttöön vuoden 2023 alussa. Pyrimme tiedottamaan sessioiden aikatauluista mahdollisimman kattavasti.

Uutinen intranetissä