Siirry pääsisältöön
Turun yliopiston kirjasto

Kasvatustieteet

Ajankohtaista

 
Kohonneet hankintakustannukset vaikuttavat kirjaston aineistohankintoihin

Taloudellinen tilanne ja erityisesti tietoaineistojen jatkuvasti kohonneet hankintakustannukset vaikuttavat kirjaston palveluihin v. 2023. Säästötoimenpiteinä kirjasto joutuu supistamaan tietoaineistotarjontaansa ja lakkauttamaan aineistojen tilauksia. Koko uutinen on luettavissa yliopiston intrassa. 

Kasvatustieteiden aineistoa sisältäviä lakkautettavia tietoaineistoja ovat mm. Bloomsbury Education & Childhood Studies, Ebsco Academic Search Premier, Educator's Reference Complete, LearnTechLib - the learning and technology library.  

APA Academic Writer

Academic Writer on APA:n (American Psychological Association) digitaalinen alusta, joka tukee opiskelijoita tutkimus- ja kirjoitusprosessissa. Academic Writer -palvelu on koekäytössä 10.4.2023 asti. Palvelu sisältää osiot Learn, Reference ja Write, jotka auttavat opiskelijaa kirjoitusprosessin suunnittelussa ja tekstin muotoilussa. Päästäksesi käyttämään osioita Refrence ja Write on sinun luotava Academic Writer -tunnus itsellesi. Anna palautetta palautelomakkeella!