Skip to main content
Turun yliopisto

Sähköinen tenttipalvelu: opiskelijan ohje

Exam -tenttitilojen koronaohjeet

Exam-tenttitilojen hygienia- ja kulkuohjeet

Pese ennen tenttiin menoa kädet ja pyyhi desifioivilla liinoilla näppäimistö, hiiri ja kosketuspinnat. Tiloissa huolehditaan turvaetäisyyksistä.

Sairaana ei saa mennä tenttimään. Peru tai muuta varaus heti, jos et pääse tekemään tenttiä varaamanasi aikana.

Kulku yliopistojen rakennuksiin ja Exam-tenttitiloihin onnistuu vain Turun yliopiston kulkutunnisteiden avulla Exam-tenttiin ilmoittautuneille (lainattavat kulkukortit eivät ole käytössä). Rakennuksiin kulku on pääovista, joista löytyy myös puhelinnumerot, jos kulkutunniste ei toimi (ma-pe klo 8.00-15.30). Poistu tenttitilasta ja rakennuksesta heti tentin jälkeen.

Jos sinulla ei ole henkilökohtaista kulkulätkää, voit noutaa oman kulkulätkäsi IT-palvelupisteiltä seuraavista rakennuksista ma-pe. Soita rakennuksen pääovessa olevaan numeroon, niin pääset sisään.Lätkän saaminen edellyttää, että sinulla on aktiiviset UTU-tunnukset. Noudon jälkeen aktivoi lätkään kulkuoikeus läheisellä monitoimilaitteella. Kulkuoikeus tulee voimaan kolmen päivän kuluessa aktivoinnista.

Educarium (Assistentinkatu 5)

 • IT-palvelupisteen ulkopuolella (4. krs)
 • Infopisteen ulkopuolella (1. krs)

Medisiina (Kiinanmyllynkatu 10)

 • IT-palvelupisteen ulkopuolella (2. krs)

Natura (yliopistonmäki)

 • IT-palvelupisteen ulkopuolella (2. krs)
 • Infopisteen ulkopuolella (1. krs) (ma-pe klo 9.00-12.00)

Turun kauppakorkeakoulu (Rehtorinpellonkatu 3)

 • IT-palvelupisteen ulkopuolella (1. krs)

Porin yliopistokeskus (Pohjoisranta 11 A)

 • IT-tukihenkilöltä pyydettäessä

Rauma (Seminaarinkatu 1)

 • Päärakennus, tilapalveluiden huone H124

 

Tiedoksi koronaviruksen riskiryhmiin kuuluville:  Exam-tenttitiloihin on toteutettu harvennettu sijoittelu, tehostettu siivous ja käsihygieniamahdollisuus.  Jos katsot, ettei Exam-tilojen käyttö ole riittävän turvallista kohdallasi, ole yhteydessä esteettömyyssuunnittelijaan, esteet@utu.fi, selvitä tilanteesi ja toimita hänelle dokumentti riskiryhmään kuulumisestasi (lääkärintodistus tai kopio Kela-kortista sairausmerkinnällä).  Huomioithan, ettei erityisjärjestelyä voi vaatia koronapelon tms. perusteella. Myöskään kuuluminen samaan talouteen riskiryhmiin kuuluvan kanssa ei oikeuta erityisjärjestelyihin.  Esteettömyyssuunnittelija tekee tilanteesi perusteella esteettömyyssuosituksen, joka oikeuttaa joko erityistenttitilan käyttöön tai vaihtoehtoiseen suoritustapaan, jotka sinun on sovittava suosituksen saatuasi kurssin opettajan kanssa.

Erityistenttitilassa Pub 418 tentin voi tehdä yksi opiskelija kerrallaan, tilassa on tehostettu siivous ja käsihygieniamahdollisuus. 

 

Lisätietoja: exam@utu.fi

Mikä on sähköinen tenttipalvelu?

Palvelun käyttöehdot

Käyttäessäsi sähköistä tenttipalvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja. Ehdot tiivistettynä:
 1. Sähköisessä tentissä noudatetaanTurun yliopiston opintojohtosääntö.
 2. Sähköisen tentin yleiset periaatteet
 3. Opiskelija suostuu siihen, että kulunvalvonnan, videovalvonnan ja tenttijärjestelmän tietoja voidaan yhdistää henkilöllisyyden varmentamiseksi.
 4. Sähköisessä tentissä on voimassa Turun yliopiston tietojärjestelmien käyttösäännöt.
 5. Tietosuojalain (1050/2018) mukainen sähköisen tenttipalvelun tietosuojailmitus sekä sähköisen tenttipalvelun videovalvonnan tietosuojaseloste (pdf)