Skip to Main Content
Turun yliopiston kirjasto

Väitöskirjan julkaiseminen

ISBN, ISSN ja sarjan osan numero sekä kansien tarkastus

Täytä julkaisusopimuksen toimittamisen jälkeen Annales-sarjan tunnusten hakulomake, jolla saat kaikki sarjassa julkaisemista varten tarvittavat tunnukset (sarjanumero, ISBN- ja ISSN-tunnukset):

Vastaamme Annales-sarjan tunnusten pyyntöön sähköpostilla. Toimita kirjastolta saamasi sarja-, ISBN- ja ISSN-tunnukset omaan kirjapainoosi. Kirjapaino tekee teoksellesi antamiesi ohjeiden mukaisesti kannet, nimiösivun, irtolehden ja nimiösivun kääntöpuolen. Yliopiston sopimuspainoilla on Annales-sarjan kansien ja alkusivujen pohjat valmiina (kansimallit).

Pyydä kirjapainoa toimittamaan kansien, irtolehden, nimiösivun ja nimiösivun kääntöpuolen vedokset kirjastoon bibliografisten tietojen tarkastusta varten. Kirjasto tarkastaa teoksen kansien bibliografisten tunnisteiden oikeellisuuden (sarjanumero, ISBN- ja ISSN-tunnukset). Lääketieteellisessä tiedekunnassa tiedekunta tarkastaa myös affiliaatiotietojen oikeellisuuden ( med-doctoral@utu.fi ). Teoksen voi painattaa vedosten tarkastuksen jälkeen.

Mikäli julkaiset väitöskirjasi vain elektronisena, väitöskirjaan ei tule kansia. Tee nimiösivu ja nimiösivun kääntöpuoli mallin mukaan.

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja vain asiakastietojen hallinnoimiseen. Annales-sarjan tunnusten pyyntölomakkeella antamasi tiedot tallentuvat kirjaston asiakaspalveluhenkilöstön jaettuun postilaatikkoon, jossa niitä säilytetään 5 vuotta. Lisätietoja Tietosuoja-sivulla.