Siirry pääsisältöön
Turun yliopiston kirjasto

Väitöskirjan julkaiseminen

ISBN, ISSN ja sarjan osan numero sekä kansien tarkastus

Saat teoksellesi Annales-sarjan tunnukst (sarjanumero, ISBN- ja ISSN-tunnus) täyttämällä seuraavan lomakkeen:

Lähetämme lomakkeen tietojen perusteella julkaisusopimuksen johon pyydämme sähköistä allekirjoitusta. Meiltä tulevassa viestissä on linkki allekirjoitusjärjestelmään.

Kun olet sähköisesti allekirjoittanut sopimuslomakkeen niin lähetämme sähköpostilla painon tarvitsemat tiedot (sarjanumero, ISBN- ja ISSN-tunnus). Toimita tiedot omaan kirjapainoosi. Kirjapaino tekee teoksellesi antamiesi ohjeiden mukaisesti kannet, nimiösivun, irtolehden ja nimiösivun kääntöpuolen. Yliopiston sopimuspainoilla on Annales-sarjan kansien ja alkusivujen pohjat valmiina (kansimallit).

Pyydä kirjapainoa toimittamaan kansien, irtolehden, nimiösivun ja nimiösivun kääntöpuolen vedokset kirjastoon ja omaan tiedekuntaan  bibliografisten tietojen ja affiliaatioiden tarkastusta varten. Kirjasto tarkastaa teoksen kansien bibliografisten tunnisteiden oikeellisuuden (sarjanumero, ISBN- ja ISSN-tunnukset). Tiedekuntasi taas tarkastaa nimiösivun kääntöpuolella olevat affiliaatiotiedot.

Teoksen voi painattaa vedosten tarkastuksen jälkeen.

Mikäli julkaiset väitöskirjasi vain elektronisena, väitöskirjaan ei tule kansia. Tee nimiösivu ja nimiösivun kääntöpuoli mallin mukaan.

 

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja vain asiakastietojen hallinnoimiseen. Annales-sarjan tunnusten pyyntölomakkeella antamasi tiedot tallentuvat kirjaston asiakaspalveluhenkilöstön jaettuun postilaatikkoon, jossa niitä säilytetään 5 vuotta. Lisätietoja Tietosuoja-sivulla.