Siirry pääsisältöön
Turun yliopiston kirjasto

Väitöskirjan julkaiseminen

Väitöskirjan julkaiseminen sähköisenä

Myös muut kuin Annales-sarjassa julkaistut väitöskirjat voidaan julkaista sähköisenä Turun yliopiston julkaisuarkistossa.

  • Mikäli teos on julkaistu myös muualla (esim. painettuna), pyydä lupa teoksen sähköiseen julkaisemiseen Turun yliopiston julkaisuarkistossa teoksen kustantajalta/julkaisijalta.
  • Mikäli teos julkaistaan yliopiston jossain muussa sarjassa, sarjan toimittaja huolehtii yleensä mm. sarjan numeron ja ISBN-tunnusten annosta.
  • Omakustanteena julkaistavalle väitöskirjalle voit pyytää ISBN-tunnuksen Turun yliopiston kirjastosta.
  • Tee sopimus teoksen julkaisemisesta Turun yliopiston julkaisuarkistossa omassa tiedekunnassa (HUOM!. tätä sopimusta ei tehdä kirjastossa, toisin kuin Annales-sarjan sopimus). Tiedekunnassa sopimuksen allekirjoittaa dekaani tai varadekaani.
  • Toimita itse teos PDF-muodossa sekä tieto julkaisuluvasta Turun yliopiston kirjastoon viimeistään 15 päivää ennen väitöstilaisuutta sähköpostilla osoitteeseen julkaisut@utu.fi.

    Tietosuojailmoitus

  • Mikäli julkaiset väitöskirjasi vain elektronisena, kirjastoon tulee toimittaa 2 kappaletta kartonkikansin tai läpinäkyvällä muovikannella varustettua niitattua paperikopiota. Kopiot tulee toimittaa Feeniks-kirjastoon. Myös tiedekunnalle toimitetaan yksi tällainen kappale ja lisäksi väittelijä toimittaa rehtorille väitöskirjan suomenkielisen tiivistelmän tulostettuna.
  • Mikäli jukaiset väitöskirjasi myös painettuna, katso myös painetun väitöskirjan ohjeet.

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja vain asiakastietojen hallinnoimiseen. Lisätietoja Tietosuoja-sivulla.

Väittelijän yleisohjeet ja tiedekuntien väitöskirjoja koskevat ohjeet